Szilveszter-Kérkedő-Elseje

 2012.01.02. 17:02

December 30-án volt az immár hagyománynak számító elő szilveszteri buli a színházban. A lányok apuéknál aludtak és másnap délelőtt mentünk értük..

Délutáni pihenő után felvettük Cicót és kimentünk a lóversenypályára, ahol Ritáékkal találkoztunk. Kérkedőre fogadtunk a 10. futamban és nyertünk is..

Tejszínes lazac

lazac

tejszín

bors

fokhagyma

olíva olaj

metélőhagyma

A kiolvadt lazacszeleteket leöntjük olíva olajjal a tejszínbe, belekeverjük a fűszereket és ráöntjük a halakra és megsütjük.

A lányok egészen éjfélig ébren maradtak és koccintottunk. Az újév első napján egészen sokáig aludtak aztán elmentünk templomba. Vöröslencse főzeléket ettünk és sertésvirslit.. A délutánt a húgoméknál töltöttük a szokásos újévi palacsinta parti kapcsán.. A kislányok Korika karácsonyi ajándékaiból kiválasztották, hogy miket szeretnének a legközelebbi ünnepeikre.. 

A bejegyzés trackback címe:

https://azegypercesszakacsno.blog.hu/api/trackback/id/tr863514275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lighthouse · http://www.lighthouse.blog.hu 2012.01.05. 11:59:03

Szia!
Nagyon tetszik az új blogod, olyan kedves-aranyos hangulata van a fotókkal és receptekkel.
Amiket majd én is szeretnék kipróbálni, úh köszönöm előre is :)
Nagyon helyesek vagytok a lányokkal együtt!

A sminked pedig különösen tetszik a fekete szemkontúrral! :D Megkérdezhetem, mit használsz hozzá? Alul is ki szoktad húzni a szemed? Csini :)

Minden jót Nektek,
üdv.:
Grétike

AzEgypercesSzakácsnő 2012.01.06. 10:41:14

@lighthouse:

Szia!

Köszönöm, amiket írtál...:)
Fekete szemceruzával szoktam "körberajzolni a szemem" mindenhol - majd silky grey szemhéjpúdert teszek a szemhéjamra és szemöldök ceruzát is használok barnát, mert úgy sokkal jobb - mindegyik alverdés..

Remélem jó helyre küldtem a választ..

Évi - azegypercesszakácsnő
süti beállítások módosítása